Patience

Het spelen van patience wordt vooral door oudere mensen gedaan, althans dat wordt tegenwoordig gedacht. Omdat je tegenwoordig online patience kan spelen, wordt patience ook steeds meer door jongeren gespeeld.

Het spelletje wordt steeds populairder en het is daarom erg leuk om te spelen. Vroeger kon er alleen maar patience gespeeld worden met een spel kaarten, maar tegenwoordig kan dat ook via het internet.

Er zijn vele websites waar je online patience kan spelen dit kan je gratis doen, maar ook kan je dit voor het echte geld spelen.

Online Patience kent verschillende variaties

Er zijn verschillende soorten online patience op het internet. Als je eens op het internet rondkijkt zie je dat er tot wel honderd verschillende soort patience zijn. Het uiterlijk van de spellen zijn anders en ook de uitbetalingen per website verschillen.

Patience is een ontspannende game, maar vereist wel enige behendigheid. Zonder kennis van het spel zal het lastig worden om online patience te spelen. Bekijk daarom eerst de spelregels eens voordat je begint met het spelen van patience.

Als je het spelletje onder de knie hebt, kan je eens proberen om hiermee geld te winnen. Meldt je aan op een van de vele websites waar je voor het grote geld kan spelen en win een groot bedrag. Pas wel op dat je niet te vaak voor het grote geld gaat spelen, want het moet wel een leuk spelletje blijven.

Solitaire is een ander woord voor Patience

Patience wordt ook wel solitaire genoemd. In het Engels is het bekend onder de naam patience, maar in het Amerikaans-Engels is het ook wel bekend onder solitaire. Dit betekent ‘alleen’, omdat je het spelletje maar met één speler speelt. Online patience speel je ook alleen en er komt altijd wel wat geluk bij kijken.

Het voordeel van het spelen van online patience is, dat je niet meer zelf de kaarten hoeft te schudden. De computer doet die allemaal voor je en je hoeft alleen nog maar de muis te gebruiken bij dit spel. Doordat je online patience kan spelen leer je het spelletje ook sneller. Als je zelf telkens de kaarten moet schudden, dan houdt je het al snel voorgezien en ga je wat anders doen. Op de computer is dat vaak niet zo.

Online is altijd bereikbaar

Als je online patience wilt spelen, kan dat op elk moment van de dag. De website waar je het spelletje wilt spelen is altijd beschikbaar en je kan er dus altijd naartoe gaan. Door vaker patience te spelen, leer je het ook beter kennen. Zo kom je naar verloop van tijd trucjes tegen en weet je wat de beste dingen zijn die je in sommige situaties moet doen.

Online patience hoef je niet altijd voor geld te doen, want je kan ook gewoon patience spelen zonder daar iets voor uit te geven. Niet iedereen wilt deze game voor het echt geld spelen. Bekijk de verschillende websites eens om te zien wat ze je allemaal te bieden hebben.

De ene website biedt je grote geldprijzen en de andere biedt je een welkomstbonus. Bij aanmelding krijg je dan een bepaald bedrag bovenop je gestorte saldo. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, want zo kan je vrijuit gaan spelen.

Online patience wordt steeds populairder en ook kleine kinderen willen het wel eens spelen. Pas wel op met het spelen om geld. Je mag in Nederland pas vanaf 18 jaar of ouder om geld spelen, omdat het spelen om geld gelijk staat aan gokken en dit mag je pas vanaf je achttiende. Tot die tijd kan je gewoon online patience spelen, maar dan niet voor het echte geld. Probeer het spelletje eens uit en misschien ben je er wel heel erg goed in.